Chelsea tekee todennäköisesti päävalmentajansa Mauricio Pochettinon tulevaisuudesta päätöksen vasta kauden jälkeen, mutta seura on kartoittanut hänelle kaksi mahdollista korvaajaehdokasta, kertoo Guardian.

Ehdokkaat ovat Sporting CP:n Rúben Amorim ja Brightonin Roberto De Zerbi. Kummankin nimi on yhdistetty viime aikoina myös muihin suurseuroihin.

Amorim, 39, on valmentanut Sportingia vuodesta 2020 saakka. Hän on voittanut Lissabonin jättiläisen kanssa kertaalleen pääsarjamestaruuden ja kahdesti Portugalin liigacupin.

De Zerbi, 44, taas tuli Brightoniin marraskuussa 2022, kun hänen edeltäjänsä Graham Potter siirtyi Chelseaan. Italialaisluotsi johdatti täksi kaudeksi Brightonin seurahistorian ensimmäistä kertaa europeleihin.

Argentiinalainen Pochettino, 52, siirtyi Chelsean peräsimeen viime kesänä kahden vuoden diilillä, mutta hänen tulevaisuutensa on hämärän peitossa heikkojen tulosten takia.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Chelsean ainoa mahdollisuus europeleihin on FA Cupin kautta. Se on Valioliigassa vasta 11. sijalla ja liigacupin finaalin se hävisi Liverpoolille.

Guardianin mukaan Chelsea ei ole tekemässä hätiköityjä päätöksiä Pochettinon osalta. Seurajohto luottaa yhä argentiinalaisluotsiin, vaikka tulokset ja esitykset ovat ailahdelleet. Pochettino on kaikesta huolimatta pelaajien suosiossa, ja seurajohdossa ymmärretään, että nuori pelaajisto on kärsinyt tällä kaudella lukuisista loukkaantumisista.

Sekä Amorimilla että De Zerbillä on vielä reilut kaksi vuotta sopimusta jäljellä, joten Chelsean olisi maksettava kummastakin siirtokorvaus.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!