Aston Villan Ollie Watkins ja Brentfordin Ivan Toney antavat kuluvalla maajoukkuetauolla tärkeitä näyttöjä Englannin päävalmentajalle Gareth Southgatelle.

Englannin selkeä ykköskärki on joukkueen kapteeni Harry Kane, mutta Bayern Münchenin tähtihyökkääjä saattaa seurata katsomosta maaliskuun kummatkin maaottelut.

Southgate kertoi perjantaina, että Kane on sivussa lauantain ystävyysottelusta Brasiliaa vastaan ja mahdollisesti myös tiistain Belgia-pelistä.

Watkins on tehtaillut tällä kaudella Valioliigassa 16 osumaa ja kymmenen maalisyöttöä, kun taas Toney on tehnyt neljä maalia sen jälkeen, kun hän vapautui tammikuussa kahdeksan kuukauden pelikiellostaan.

Kaksikko saattaa hyvinkin kilpailla keskenään paikasta EM-kisajoukkueeseen tai vähintäänkin siitä, kumpi pääsee kentälle, jos Kane joutuu vaihtoon.

Southgatelta kysyttiin, taistelevatko Watkins ja Toney yhdestä ja samasta paikasta.

– Se on päätös, joka meidän on tehtävä. Ysipaikka on erikoisasema, mutta heillä on erilaisia ominaisuuksia, vastasi Southgate BBC:n mukaan.

– Se riippuu hieman joukkueen loukkaantumistilanteesta muilla paikoilla ja myös siitä, onko meillä pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan monella paikalla.

– Uskon, että kummatkin tietävät tämän olevan iso mahdollisuus. Mutta he kummatkin ovat hyvässä vireessä ja kummatkin ovat olleet mukanamme maajoukkueessa.

– Ollie on tietysti ollut kanssamme viime aikoina, ja hän on pelannut hyvin niissä peleissä, joissa hän on pelannut. Hänellä on ollut upea kausi seuratasolla.

– Ivan on Brentfordin joukkueeseen palattuaan tehnyt sen vaikutuksen, jota odotimme häneltä, joten he ovat kaksi erittäin, erittäin hyvää pelaajaa.

Sky Sports Football

@SkyFootball
Paul Merson says Ivan Toney should be in the England Euro 2024 squad for his penalties over Ollie Watkins 👀🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!