Mason Greenwood siirtyi viime elo-syyskuun vaihteessa Manchester Unitedista lainalle Getafeen.

22-vuotias oikea laitahyökkääjä pelaa hienoa kautta Espanjassa. 28 otteluun on syntynyt kahdeksan maalia ja viisi maalisyöttöä.

Athleticin mukaan Greenwood ei ole halukas palaamaan Englantiin. Lainasopimuksessa ei ole mukana osto-optiota, eikä Getafella ole suinkaan varaa maksaa Manchester Unitedin vaatimaa siirtosummaa. Manchester Unitedin on kerrottu asettaneen Greenwoodille peräti 50 miljoonan euron hintalapun.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Greenwoodista kiinnostuneet eurooppalaisseurat ovat sitä mieltä, ettei Manchester Unitedilla ole mitään syytä asettaa niin suurta hintalappua hyökkääjälle. Greenwoodin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy vuoden päästä, ja kärki on päättänyt, ettei palaa menneisyytensä vuoksi Englantiin.

Greenwood haluaisi jatkaa uraansa Espanjassa. Greenwood on kotiutunut hyvin Espanjaan ja on herättänyt muun muassa Atléticon ja Barcelonan kiinnostuksen. Madridilaislehdistön mukaan Atlético tiedusteli jo Greenwoodin tilannetta, mutta sai kuulla valtavasta 50 miljoonan euron hintalapusta.

ESPN:n mukaan myös Juventus on kiinnostunut Greenwoodista. Getafe sen sijaan haluaisi pitää hyökkääjän lainalla myös ensi kauden.

LUE MYÖS