Liverpoolin kapteeni Virgil van Dijk sanoo, että torstain 0-3-tappio Atalantalle kirpaisee pahasti.

Punapaidat lähtivät Eurooppa-liigan puolivälieriin ennakkosuosikkina, mutta nyt Liverpoolilla on todella iso tehtävä edessään ensi viikolla Italiassa.

Torstaina Anfieldin isännät sortuivat useisiin huolimattomuusvirheisiin, jotka kostautuivat karulla tavalla. Van Dijk, 32, sanoi, että tappio tuntuu pahalta, mutta sitä ei voi jäädä murehtimaan liian pitkäksi aikaa.

– Olen hyvin, hyvin pettynyt tähän iltaan. Liikaa yksilövirheitä ja meitä rangaistiin siitä. Se tuntuu pahalta, kommentoi hollantilaistoppari Goalin mukaan.

– Meidän on pelattava paremmin heidän miesvartiointiaan vastaan. Kun meillä on pallo, meidän on oltava parempia ja paljon vahvempia. Tilat olivat auki, ja he rankaisivat meitä heti.

– Emme ole hävinneet täällä pitkään aikaan, mutta meidän ei pidä ottaa kunniaa pois heiltä (Atalantalta). He rankaisivat meitä siitä, että olimme huolimattomia pallonhallinnassa. Meillä oli vielä mahdollisuuksia tehdä yksi tai kaksi maalia, mutta valitettavasti emme onnistuneet.

– Jos et usko [nousuun], ei ole mitään järkeä lähteä Italiaan. Teimme sen itsellemme hyvin vaikeaksi, kun menemme sinne 0-3-tappioasemassa. Mutta tapa nousta takaisin on voittaa peli viikonloppuna [Valioliigassa]. Kaikkien on ryhdistäydyttävä. Sitten voimme keskittyä siihen, että teemme Italiassa vähintään neljä maalia. Viaplay näyttää Eurooppa-liigan ottelut.

LUE MYÖS!