Bernardo Silva allekirjoitti viime kesänä jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa.

Jatkosopimusta pidettiin pienoisena yllätyksenä, sillä Silvan tulevaisuudesta ja mahdollisesta seurasiirrosta oltiin puhuttu jo pitkään. 

Jatkosopimus kestää kesään 2027 saakka. The Athleticin saamien tietojen mukaan sopimuksessa on noin 50 miljoonan euron ulosostopykälä, joka on aktivoitavissa jo tänä kesänä.

Athleticin mukaan Manchester City tiedostaa, että Silva saattaa lopulta jättää seuran kuluvan kauden jälkeen. Silva on puhunut julkisesti halustaan siirtyä Espanjaan jo muutaman vuoden ajan. Athleticin saamien tietojen mukaan Silvan perhe asuu Barcelonassa. 

Barcelona on ollut niin ikään jo muutaman vuoden ajan Silvan kintereillä, mutta lähde kertoo, ettei Barcelona ole missään vaiheessa tehnyt virallista tarjousta Manchester Citylle. 

Barcelonassa kuluvan kauden lainalla pelaava João Félix ilmoitti hiljattain lehdistölle puhuneensa Silvan kanssa Barcelona-siirrosta.

Silva, 29, on edustanut Manchester Cityä noin seitsemän vuoden ajan. Silva on kuulunut tälläkin kaudella Pep Guardiolan luottopelaajiin.

LUE MYÖS