Pep Guardiola on haltioissaan Manchester Cityn taistellessa jälleen triplamestaruudesta. Cityzens siirtyi ainakin päivän ajaksi Valioliigan kärkipaikalle murskattuaan Lutonin lauantaina 5-1-lukemin.

Voitto nosti Man Cityn kaksi pistettä Arsenalin ja Liverpoolin edelle ennen sunnuntain otteluita.

Viime vuonna triplaa juhlinut City kohtaa seuraavaksi Real Madridin Mestarien liigan puolivälierässä ja Chelsean FA Cupissa välierässä. Seuralla on edelleen mahdollisuus uusia vuoden takainen saavutuksensa.

– On uskomatonta olla taas täällä. Mikä etuoikeus. Olemme kaiken viime kaudella tekemämme jälkeen edelleen taistelemassa Valioliigan mestaruudesta. 21 pistettä on edelleen pelissä, Guardiola iloitsi Luton-pelin jälkeen.

– Pelaamme keskiviikkona Real Madridia vastaan Mestarien liigan puolivälierissä ja meillä on mahdollisuus päästä välieriin. Lauantaina on puolestaan vuorossa FA Cupin välierä Chelseaa vastaan. Mikä etuoikeus.

– En tiedä, mitä huomenna tulee tapahtumaan. Meidän on voitettava omat pelimme ja saada Arsenal sekä Liverpool tuntemaan painetta. Tämä on ainoa viestini, kun kierroksia on kuusi jäljellä.

Cityn kilpakumppaneista Liverpool isännöi tänään Crystal Palacea. Arsenal puolestaan kohtaa kotonaan Aston Villan.

LUE MYÖS!