Monet yllättyivät, kun Crystal Palace voitti sunnuntaina Liverpoolin Valioliigassa 1-0.

Crystal Palace haki täyden pistepotin Anfieldilta ja heikensi merkittävästi Liverpoolin asemaa Valioliigan mestaruustaistelussa.

Myös Arsenal koki samanlaisen mahalaskun myöhemmin sunnuntaina. Unai Emeryn Aston Villa vieraili Lontoossa ja haki 2-0-voiton Emiratesilta.

Leon Bailey ja Ollie Watkins viimeistelivät vieraiden täysosumat.

Bailey iski ottelun voittomaalin 84. minuutilla. Bailey sai pallon takatolpalle ja siirsi pelivälineen tyhjään maaliin. Jälkimmäinen maali syntyi muutamaa minuuttia myöhemmin. Arsenal haki vimmatusti tasoitusta ja Aston Villa pääsi iskemään nopeasti vastaan. Watkins viimeisteli pallon varmasti takaulmaan.

Arsenalille sunnuntainen tappio on luonnollisesti hyvin suuri pettymys. Pistemenetys tarkoittaa sitä, että Manchester City johtaa Valioliigaa kahden pisteen erolla Arsenaliin ja Liverpooliin. Kaikki kolme joukkuetta ovat pelanneet yhtä monta ottelua.

LUE MYÖS