27-vuotiaalle Aaron Ramseylle tuli tänä kesänä jo kymmenen vuotta täyteen Arsenalin pelaajalistoilla. Muutama ensimmäinen kausi meni vielä jalansijaa hakiessa ja osin lainapesteilläkin, mutta viimeiset seitsemän kautta walesilainen keskikenttäpelaaja on kuulunut enemmän tai vähemmän Arsenalin runkopelaajiin.

Nyt Ramseylla on sopimusta jäljellä enää vuosi, eikä takeita jatkosta ole. Jatkosopimusneuvottelut ovat kuitenkin Sky Sportsin mukaan edelleen käynnissä, ja Gunnersin tuore manageri Unai Emery vakuuttaa, että hänen(kin) papereissaan Ramseylla olisi iso rooli.

– Olen erittäin tyytyväinen häneen. Ramsey harjoittelee joka päivä jokaisessa sessiossa sellaisella asenteella, mitä haluankin. Hän tekee tasokasta työtä, ja haluan tehdä hommia hänen kanssaan, Emery kommentoi suojattiaan.

[readmore from=Aaron-Ramsey]

Kun espanjalaisluotsilta kysyttiin, mistä sopimusneuvotteluissa kiikastaa, hän pesi nopeasti omat kätensä.

– Sitä pitää kysyä pelaajalta ja seuralta. Minä olen jo sanonut heille, että Ramsey on minulle tärkeä pelaaja.

Arsenal on vahvistanut ensimmäisellä Emeryn johtamalla pre-seasonilla rivejään Lucas Torreiralla, Bernd Lenolla, Sokratis Papastathopoulosilla, Matteo Guendouzilla ja Stephan Lichtsteinerilla. Tykkimiehet avaa sarjakautensa 12. elokuuta ottelulla Manchester Cityä vastaan.