Maailman vahvin jalkapalloilija, Adebayo Akinfenwa, nousi valokeilaan, kun Manchester City ja Wycombe kohtasivat tällä viikolla Liigacupissa.

39-vuotias Adebayo ei onnistunut ottelussa maalinteossa, mutta Etihadin yleisö villiintyi kulttihyökkääjän näkemisestä livenä.

Kun Wycombe-kippari vaihdettiin kentältä pois 65 minuutin pelin jälkeen, iso osa yleisöstä nousi seisomaan ja antoi valtavat suosionosoitukset uransa viimeistä kauttaan pelaavalle hyökkääjälle.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Lähes koko uransa ajan Englannin alasarjoissa pelanneen Akinfenwan ikimuistoinen ilta sai kirsikan kakun päälle ottelun jälkeen, kun itse Pep Guardiola vielä kehaisi häntä.

– Oli ilo, että pelaajani kohtasivat legendan englantilaisesta jalkapallosta. Jos he voisivat pelata joka viikonloppu tätä legendaarista hyökkääjää vastaan, se olisi parasta kehitystä näille pelaajille, Guardiola sanoi.

Akinfenwa oli otettu sekä yleisön raikuvista suosionosoituksista että Guardiolan sanoista.

[readmore from=Manchester-City]

– Olin hieman pettynyt siihen, että minulta loppuivat jalat. Mutta tämä oli minulle kokemus, kun sain pelata joukkuetta vastaan, joka on yksi maailman parhaimmista, Akinfenwa kertoi ottelun jälkeen.

– Kuulin myös mitä Pep Guardiola sanoi minusta. Otan nöyränä vastaan hänen sanansa.

– Ja se mitä tulee City-fanien suosionosoituksiin, haluan vain sanoa sydämelliset kiitokset heille kaikille. Se oli todella tyylikäs ele ja minulle erityinen hetki, jonka tulen muistamaan.