Manchester Unitedissa flopannut Alexis Sánchez siirtyy torstaina pysyvästi Internazionaleen, missä hän on pelannut kuluneen kauden lainalla.

Italialaisseuran toimitusjohtaja Giuseppe Marotta on vahvistanut, että pelaaja on allekirjoittanut kolmivuotisen sopimuksen Serie A -jättien kanssa.

– Epävirallisesti, me virallistamme siirron huomenaamuna, jonka jälkeen pelaaja on täysin Interin omistuksessa. Sopimus on kolmen vuoden mittainen. Me uskomme, että hän voi olla vahva osa tätä joukkuetta ja olemme iloisia saatuamme tämän diilin maaliin, Marotta kertoi keskiviikkoiltana Sky Sport Italialle.

31-vuotias Sánchez on saanut runsaasti vastuuta lainapestinsä aikana ja esiintynyt vakuuttavasti Antonio Conten alaisuudessa. Chilen maajoukkuetähti teki neljä maalia ja antoi yhdeksän maalisyöttöä 22 sarjapeliin, kohentaen Unitedissa kolhiintunutta itsetuntoaan vahvojen esitysten avulla.

LUE MYÖS: Jättifloppi Alexis Sánchez on lähdössä ilmaiseksi – Man United säästää valtavan potin chileläisen palkoissa

Sánchez on mukana Internazionalen miehistössä, joka taistelee Getafea vastaan Eurooppa-liigan neljännesvälierissä tänään keskiviikkoiltana. Manchester United isännöi samaan aikaan LASKia Old Traffordilla.