Konkaripelaaja James Milner nostaa maalivahti Alisson Beckerin Liverpoolin joukkueen tämän kauden tähtinimeksi.

Brasilialainen Alisson, 26, pelaa vahvaa kautta Anfieldilla. Hän on pitänyt maalinsa puhtaana peräti 13 kertaa 22 liigaottelussa.

– On vaikeata valita yksi pelaaja, koska joukkueessa kaikki ovat suoriutuneet niin hyvin – eivät ainoastaan ne 11, jotka aloittavat. Olemme tehneet paljon muutoksia pelien aikana, ja moni pelaaja on tullut sisään ja onnistunut todella hyvin, Milner sanoo seuran virallisessa lehdessä.

– Ehkä mielestäni yksi, jonka voisi valita, on Alisson. Uuteen liigaan tuleminen ei ole koskaan helppoa. Elämäntyyli on uusi, ja pitää tottua säähän ja vastaaviin asioihin, mutta hän on ollut uskomaton: se, millainen hän täällä on ja miten hyvä hän on kentällä jaloillaan ja millaisia torjuntoja hän tekee.

Milner muistuttaa, että kaikki pelaajat tekevät virheitä ja joskus maalivahtien kohdalla tilanne on erilainen, koska ne johtavat takaiskumaaleihin.

– Mutta jos hän tekee virheen, se ei horjuta häntä yhtään. Hän pysyy niin luottavaisena ja jatkaa pelaamista aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Se on niin tärkeätä.

Lähde: London Evening Standard