Alisson on paljastanut, miksi hän vierailee päivittäin Melwoodissa, vaikka kaikki aktiviteetit Liverpoolin treenikeskuksessa ovat olleet jo viime viikosta lähtien keskeytettynä koronaviruspandemian takia.

Liverpool sulki treenikeskuksensa viime viikolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kaikille pelaajille annettiin henkilökohtaiset treeniohjelmat, joiden avulla heidän tulisi pitää kuntoaan yllä treenitauon aikana.

Loukkaantuneille pelaajille on kuitenkin suotu erityislupa käydä Melwoodin harjoituskeskuksessa luurankohenkilökunnan kanssa. Tämän takia Alissonilla on ollut lupa jatkaa kuntoutumistaan treenikeskuksen tiloissa.

– Seuran ohje on, että jokaisen on pysyttävä kotona. Minun kohdallani tapaus on hieman erilainen, koska minulla on loukkaantuminen alla, Alisson kertoi London Evening Standardin mukaan.

[readmore from=Liverpool]

Alisson loukkasi lonkkansa ennen Liverpoolin 2-1-voittoa Bournemouthia vastaan. Hän jäi tämän takia paitsi myös joukkueen Mestarien liiga -tappiosta Atlético Madridia vastaan. Brassivahti haluaa kuitenkin olla pelikunnossa, kun ottelut potkaistaan uusiksi käyntiin.

– Onneksi se ei ollut vakava loukkaantuminen, mutta jokainen vamma tarvitsee kunnollista kuntouttamista, ja minä olen jatkanut sitä treenikeskuksen tiloissa. Minä en kuitenkaan tee minkäänlaista kontakia joukkuetovereitteni kanssa, sillä he ovat kaikki kotona, Alisson selitti.

– Ainoat ihmiset, kenen kanssa olen tekemisissä, ovat joukkueen fysioterapeutti ja maalivahtivalmentaja. Pidämme huolta myös kaikista suositelluista varotoimenpiteistä, kuten käsihygieniasta, emmekä kosketa kasvoja, suuta, nenää tai silmiä.

– Pyrimme myös puhumaan etäisyydeltä. Minun rutiinini on hyvin määritelty. Poistun talostani, menen harjoituskeskukseen, viimeistelen kuntoutustreenin, palaan kotiin ja pysyn siellä tämän eristyksen takia.