PSG kaatoi tiistai-iltana Manchester Unitedin lukemin 2-0.

Manchester Unitedissa neljä vuotta sitten pelannut Ángel Di María joutui heti ensimmäisestä pallokosketuksestaan lähtien United-kannattajien silmätikuksi. Toisella puoliajalla häntä esimerkiksi heitettiin kaljapullolla.

Di María vastasi United-fanien vihamieliseen vastaanottoon huutamalla rivouksia kotijoukkueen kannattajille PSG:n ensimmäisen maalin jälkeen.

Ottelun päätyttyä pelaaja halusi kuitenkin selventää välejä. Di María kertoi, ettei hän ole koskaan puhunut Manchester Unitedista epäkunnioittavasti, muistellen pahalla vain hänen ja Louis Van Gaalin välistä suhdetta.

– Se oli hankalaa heti ensimmäisestä minuutista lähtien, mutta tiesin sen tapahtuvan, Di María puhui United-fanien käytöksestä Cadena Copelle.

– Mutta olen sanonut sen aiemmin, ja sanon sen jälleen kerran: En koskaan puhunut pahaa täällä olevista ihmisistä tai tästä seurasta. Näitä asioita sattuu, ja ihmiset ottivat ne huonosti vastaan. Minulla oli vain ongelmia valmentajan (Van Gaalin) kanssa.

Di Marían ura Old Traffordilla ei lähtenyt odotetusti käyntiin, eikä hän lopulta viihtynyt manchesterilaisseurassa kuin yhden kauden ajan. Flopiksi tituleerattu argentiinalaishyökkääjä siirtyi heti seuraavana kesänä PSG:n riveihin.

Di María oli yksi tiistain parhaista pelaajista, alustaen joukkueensa kummatkin maalit.