Anthony Martial on varsin haastavassa tilanteessa.

Ranskalaishyökkääjä on jäänyt tällä kaudella suorastaan olemattomalle peliajalle Manchester Unitedissa.

Martial on tehnyt selväksi, että haluaa jättää Manchester Unitedin tammikuussa ja siirtyä peliajan perässä muualle.

Manchester United on kuitenkin asettanut tietyt ehdot sille, että se päästäisi hyökkääjänsä lähtemään lainalle. Manchester United haluaa uuden seuran maksavan Martialin palkan kokonaisuudessaan ja lisäksi antavan muutaman miljoonan lainakorvauksena.

Sevilla ehti tehdä jo Martialista tarjouksen, mutta huippukautta pelaava espanjalaisseura suostuisi maksamaan vain puolet pelaajan palkasta, eikä se sopinut Manchester Unitedille.

Calciomercaton mukaan myös Juventus on Martialin kintereillä. Juventus etsii uutta hyökkääjää ja on kiinnostunut PSG:n Mauro Icardista, mutta seurat eivät ole päässeet sopuun siirrosta. PSG vaatii pysyvää siirtoa, mutta Juventus haluaisi kärjen vain lainalle.

Lähde kertoo Juventuksen seurajohdon parhaillaan miettivän, olisiko Martial oikea ratkaisu joukkueen maalinteko-ongelmiin. Juventus tarvitsee lisää maalintekovoimaa, sillä Álvaro Morata pelaa varsin tehotonta kautta ja Federico Chiesa on loppukauden sivussa polvivamman vuoksi.

Martial ei osallistunut lauantaiseen Aston Villa -otteluun. Ralf Rangnickin mukaan Martial ei halunnut olla mukana kokoonpanossa, mutta Martial kiisti väitteen myöhemmin. Lue lisää täältä.