Valioliigakausi huipentuu sunnuntaina, kun edessä on päätöskierros. Mestaruus ratkaistaan Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä, ja Watfordin ja Norwichin lisäksi kolmas putoaja tulee olemaan Leeds tai Burnley.

Burnley on tullut tutuksi joukkueena, joka pelaa kovaa. Burnleyn hyökkääjä Ashley Barnes uskoo, että lähes jokainen toivoo heidän putoamistaan Mestaruussarjaan ja että joukkueen ”maine” vaikuttaa myös tuomareiden työskentelyyn heidän otteluissaan.

– Mielestäni viimeisimpinä vuosina ihmiset ovat pitäneet meitä kovana joukkueena, joka pelaa rumasti. Ei millään pahalla, mutta uskon, että jopa tuomaritkin haluavat meidän putoavan Valioliigasta, hyökkääjä totesi Sky Sportsille.

– Se on vain yksi ongelma, joka meidän kohdallamme on. Meidän tulee kuitenkin keskittyä vain omaan tekemiseemme, Barnes jatkoi.

Burnley kohtaa päätöskierroksella kotikentällään Newcastlen. Voitolla se säilyy varmasti Valioliigassa. Tasapisteissä Burnleyn kanssa oleva Leeds puolestaan kohtaa vieraskentällä Brentfordin. Mikäli joukkueet päätyvät tasapisteisiin, niin silloin Burnley säilyttää sarjapaikkansa huomattavasti paremman maalieronsa turvin.