Leicesterin ja Englannin maajoukkueen vasen puolustaja Ben Chilwell on noussut viimeisen parin kauden aikana Valioliigan eliittiin. Kesällä 2016 Liverpool olisi halunnut hankkia Chilwellin riveihinsä.

Chilwell kuitenkin jatkoi uraansa Leicesterissä ja solmi 5 vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Hän ei kadu päätöstään.

– Olin 17-vuotias silloin. Agenttini hoiti keskusteluja Liverpoolin ja Leicesterin kanssa. Siihen aikaan yritin murtautua Leicesterin alle 21-vuotiaiden joukkueeseen, Chilwell kertoi Sky Sportsille.

– En todellakaan kadu päätöstäni. Leicester oli oikea paikka minulle ja vanhemmat pelaajat ovat auttaneet minua todella paljon. Valmennus on pitänyt jalkani maassa, Chilwell jatkoi.

Loistavasti kautensa aloittanut Leicester kohtaa lauantaina juuri Liverpoolin Anfieldilla. Samalla Leicesterin päävalmentaja Brendan Rodgers palaa entiselle kotistadionilleen.

Rodgers sai potkut Liverpoolin peräsimestä lokakuussa 2015. Chilwell kertoo, että Rodgersista pidetään Leicesterissä todella paljon ja lauantai tulee olemaan erityinen ilta entiselle Pool-käskijälle.

– Hän (Rodgers) on rakastettu ihminen harjoituskentällä. Kaikki tietävät, kuinka hyvä hän on. Hän on tuonut paljon tänne vuoden aikana, harjoitukset vaihtelevat joka päivä ja hän pystyy kehittämään pelaajia. Hän haluaa voittaa pelejä, mutta miettiä seuran parasta myös pidemmällä tähtäimellä, Chilwell kertoo Sky Sportsille.

– Jokainen valmentaja, joka palaa entiselle stadionilleen, haluaa voittaa. Hän (Rodgers) on rauhallinen ja harjoitukset ovat olleet normaaleita ennen lauantain ottelua. Olisi hienoa voittaa ottelu valmentajallemme, Chilwell päättää.