Bayer Leverkusen on ottanut Manchester Unitediin yhteyttä neuvotellakseen laitapuolustaja Brandon Williamsista. Sky in Germanyn mukaan bundesliigaseura etsii korvaajaa loukkaantuneelle Santiago Ariakselle.

Arias siirtyi Leverkuseniin syyskuussa lainasopimuksella Atlético Madridista. Kolumbian maajoukkuepuolustaja kuitenkin mursi jalkansa myöhemmin maajoukkuekomennuksella, eikä hän ehtinyt pelata kuin yhden sarjaottelun seurassa.

Leverkusenin uskotaan haluavan ostaa 19-vuotiaan Williamsin pysyvästi. United on kuitenkin kiinnostunut vain lainaamaan nuoren pelaajan.

Williams oli viime kaudella vakioroolissa Unitedin miehistössä pelattuaan kaikki kilpailut huomioiden 36 ottelussa. Tällä kaudella laitapuolustajan vastuu on romahtanut ja peliaikaa on kertynyt vain viidessä ottelussa.

Valioliigassa Williams on päässyt vain kerran vaihdosta kentälle. Kesän siirtoikkunassa Alex Telles värvättiin Portosta samalle pelipaikalle.

Vasemman laitapuolustajan tontilla urakoi myös Luke Shaw.

United on kiinnostunut tuomaan Williamsille lisää edustusjoukkueen minuutteja. Seura ei kuitenkaan halua luopua laitapuolustajasta pysyvästi.

Suomen maajoukkuevahti Lukas Hradecky torjuu Leverkusenin maalilla.