Manchester United palasi torstaina harjoituksiin pitkästä aikaa. Brittilehdistö oli paikalla, kun pelaajat saapuivat autoillaan Unitedin harjoituskeskukseen.

Unitedin pelaajilla oli totta kai komeita ökyautoja, mutta Bruno Fernandes oli poikkeus sääntöön. Tammikuussa Unitediin 55 miljoonalla eurolla siirtynyt Fernandes saapui paikalle komealla Minillä. Fernandesin autovalinta sai erinomaisen vastaanoton sosiaalisessa mediassa.

Anthony Martial, Wan Bissaka, Bruno Fernandes and Paul Pogba don land at Carrington today #muip [men]

Tähtipelaaja Paul Pogba sen sijaan saapui paikalle arviolta noin 250 000 punnan Ferrarillaan. Moni näki sosiaalisessa mediassa autovalinnan osoittavan Fernandesin ja Pogban eron egoistisuudessa. Suurin osa kuitenkin odottaa vain innolla näkevänsä Fernandesin ja Pogban samaan aikaan kentällä.

United treenasi torstaina ensimmäistä kertaa yhdessä kahteen kuukauteen. Harjoitukset vietiin läpi viidellä eri kentällä, joista yhdellä suoritettiin piip-testiä. Joukkue jaettiin pienryhmiin, eikä pelaajat saaneet vielä ottaa kontaktia.

– Harjoituskeskuksessa on huomattavasti vähemmän väkeä. Tänään harjoittelin ryhmässä, jossa oli neljä pelaajaa ja yksi valmentaja. Joten ei siinä hirveästi ole ihmisiä ja tilaa on paljon. Tärkeintä on päästä taas takaisin hommiin ja tämä oli kova treeni, United-kapteeni Harry Maquire kertoi Sky Sportsille.