Bruno Fernandes vaatii Manchester Unitedilta enemmän: ”Tällä hetkellä emme ole sillä tasolla”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedilla on mahdollisuus juhlia tällä kaudella Eurooppa-liigan mestaruutta, mutta Bruno Fernandesin mielestä yksi pokaali ei riitä mihinkään Unitedin kaltaisessa seurassa.

Teoriassa United voi voittaa myös Valioliigan, mutta paikallisvastustaja Manchester City näyttäisi matkaavan mestaruuteen. Toisena majaileva United on 14 pistettä perässä Cityä, joka on pelannut ottelun enemmän.

Fernandes sanoi talkSPORTin haastattelussa, että hän ei ole luovuttanut Valioliigan suhteen, mutta hän myönsi myös, ettei United ole ollut mestaruuteen vaadittavalla tasolla. Häneltä kysyttiin, mitä kehitys tarkoittaa Manchester Unitedissa.

– Meille kyse on siitä, että kehitymme joukkueena. Tietysti haluamme voittaa pokaaleja. Haluamme voittaa jokaisen kilpailun, johon osallistumme. Tällä hetkellä emme ole sillä tasolla.

– Olemme hävinneet paljon pelejä. Olemme hävinneet pelejä, joita emme odota häviävämme ja olemme menettäneet paljon pisteitä kotona. Vieraskentällä vireemme on täysin erilainen. En muista, olemmeko hävinneet yhtäkään vieraspeliä liigassa.

– Me kehitymme, eikö tämä kausi ole vielä ohi. Meillä on vielä paljon tehtävää ennen kauden päättymistä. Ennen kuin se (liigamestaruus) on matemaattisesti mahdotonta, siihen on uskottava. Joten unohdan liigan sitten, kun näen, ettei meidän ole mahdollista saada Cityä kiinni.

– Sitä ei ikinä voi laskea menestykseksi, jos voittaa vain yhden pokaalin tässä seurassa. Olemme ennen voittaneet paljon pokaaleja.

– Sillä ei olisi väliä, jos voittaisimme tällä kaudella neljä pokaalia. Meidän olisi silti kehityttävä. Jos voitamme tällä kaudella vain Eurooppa-liigan, meidän on silti kehityttävä.

– Sillä ei ole väliä, kuinka monta pokaalia me voitamme. Meidän on kehityttävä jokaisella kaudella.

Torstaina Manchester United kohtaa Granadan Euroopppa-liigan puolivälierien avausosassa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.