Chelsean huippulupaavalla laiturilla Callum Hudson-Odoilla, 19, on ollut vaikea kausi. Edellisen kauden lopussa tullut pitkä loukkaantuminen ja kuntoutuminen vaikuttivat varmasti alkukauteen.

Edellisellä kaudella väläytelleen englantilaisen kausi jäi kuitenkin myös kokonaisuudessaan vaisuksi. Valioliigassa hän pelasi yhteensä 22 ottelussa ja maaleja syntyi ainoastaan yksi.

Hudson-Odoi avautui vaikeasta kaudestaan ESPN:n haastattelussa.

– Henkilökohtaisesti tämä ei ollut kausi, millaisen olisin halunnut. Harjoittelen ja teen kaikkeni jokaisessa pelissä ja harjoituksessa, mutta joskus maaleja ja syöttöjä ei vain tule. Haluaisin saada niitä mahdollisimman paljon auttaakseni joukkuettani. Tällä kaudella en siinä onnistunut, Hudson-Odoi totesi.

– Ensi kaudella yritän tehdä enemmän maaleja ja saada syöttöjä. Haluan auttaa joukkuettani mahdollisimman paljon ja päästä asettamiini tavoitteisiin, hän jatkoi.

– Monissa peleissä turhauduin, koska tiedän, että pystyn parempaan. Pitää vain jatkaa kovaa työntekoa, nuorukainen päätti.

Ensi kaudella kilpailu peliajasta tulee olemaan Chelseassa entistä kovempaa, kun lontoolaisseura on hankkinut hyökkäykseen jo Hakim Ziyechin ja Timo Wernerin.

Hudson-Odoille koronaviruksen aiheuttama EM-kisojen siirtyminen vuodella eteenpäin saattoi olla hyvä asia. Hankalan kauden jälkeen hänen valintansa kisoihin olisi ollut epätodennäköistä.

– Kisojen siirtyminen on antanut minulle lisää motivaatiota. Saan vuoden enemmän aikaa näyttää, mihin pystyn, ja että olen valmis pelaamaan joukkueessa.