Chelsean manageri Maurizio Sarri toivoo keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregasin jäävän seuraan.

Fàbregas, 31, on päässyt pelaamaan tällä kaudella vain viidessä Valioliigan ottelussa. Sarri on suosinut keskikentällä hänen sijastaan Jorginhoa, joka saapui Lontooseen managerin kanssa viime kesänä Napolista.

Huhuissa Fàbregasia on viety mm. AC Milaniin ja AS Monacoon. Hänen sopimuksensa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän voi solmia esisopimuksen ulkomaalaisten seurojen kanssa tammikuun ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta joidenkin tietojen mukaan Fàbregas haluaisi jo talven aikana uuteen joukkueeseen.

Sarri haluaisi pitää Fàbregasin ryhmässään.

– Meillä on tälle paikalle vain kaksi pelaajaa, Jorginho ja Fàbregas, joten Cescin lähtö olisi ongelma minulle, kommentoi Sarri Sky Sportsin mukaan.

– Haluan hänen jäävän. En tietenkään tiedä Cescin ja seuran lopullista päätöstä, mutta minulle on erittäin tärkeää, että hankimme uuden pelaajan, jos Cesc lähtee, ja se ei ole helppoa, koska teknisesti Cesc on todella tärkeä pelaaja.

– Uskon, että on hyvin vaikeaa löytää markkinoilta hänenlaista pelaajaa.

Sarrilta kysyttiin, mitä mieltä hän on Chelsean tavasta tarjota yli 30-vuotiaille lyhyempiä sopimuksia.

– Se riippuu mielestäni kyseisestä tilanteesta. Se on sääntö, joten meidän on kunnioitettava sitä.

– Kuten hyvin tiedätte, isoin ongelma on uusien sopimusten pituus. Seura tarjoaa yli 30-vuotiaille vain vuoden jatkosopimuksia.

– 31-vuotiaalle pelaajalle on iso ongelma allekirjoittaa vain vuoden jatkosopimus. Joten ongelma on vain siinä.