Chelsean manageri Maurizio Sarri puhui medialle ennen keskiviikon Tottenham-ottelua, ja suurimmaksi aiheeksi muodostui luonnollisesti maalivahti Kepa Arrizabalagan tilanne. Valmentajan arvovaltaa Liigacupin finaalissa kyseenalaistaneen espanjalaisen mahdollisesta pelaamisesta paikallisottelussa ei saatu selkoa.

– En tiedä. Minun pitää päättää. Ehkä, ehkä ei. Uskon että hän on kunnossa. Minun on tehtävä asiasta päätös joukkueeni puolesta, ei joukkueeni kanssa. Päätös viestii jotain, minun on tehtävä ratkaisu joka hyödyttää joukkuetta.

Blues-kapteeni Cesar Azpilicuetan lausuntojen laimeutta tapahtuneesta on ihmetelty laajalti. Sarri selitti tämän asemaa.

– Puhuimme kapteenin kanssa heti ottelun jälkeen. Sen jälkeen hän puhui tapahtumista Kepalle. Eilen kävimme asiaa läpi koko joukkueen kanssa. Kaikille pukuhuoneessa on hyvin selvää, missä nyt mennään. Eilisen jälkeen tilanne on minun osaltani loppuun käsitelty. Kyseessä on nuori pelaaja, ja hän teki virheen. Mutta nyt lopetettakoon tästä puhuminen.

Kysyttäessä valmentajan omasta tulevaisuudesta, tämä kimmastui.

– En ymmärrä miksi kysytte minulta tällaisia. Teidän pitää puhua seuralle. Tiedätte varsin hyvin, etten minä voi tuollaisiin vastata. Olen tehnyt tätä työtä 35 vuotta, joten erilaiset paineet ovat minulle kyllä tuttuja.

Lähde: Telegraph