Chelsea vieraili eilen irlantilaisen Bohemiansin kotikentällä, 1-1 -lukemiin päättyneessä harjoitusottelussa. Kyse oli joukkueen pre-seasonin ensimmäisestä ottelusta, joka ei kuitenkaan ollut mikä tahansa pallottelutilaisuus. Se oli Frank Lampardin ensimmäinen virallinen peli joukkueen managerina.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Eyes on proceedings. 👊

⚫️ 0-1 🔵 [80'] #CFCinDublin

Muut elementit sitten olivatkin taattua pre-seasonia. Lampard esitteli avokätisyyttään, vaihtaen kaikki pelaajansa kentällä ottelun puoliajalla. Avaukseen marssi hämmentävä näky – viheriölle asteli takavuosien mestarismies, Danny Drinkwater. Ex-Leicester -peluri ei saanut Maurizio Sarrilta otteluakaan viime kauden liigassa.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Here is your first Chelsea starting 11 of pre-season!

Kick-off 20 minutes away...

📲che.lc/BohemiansLive #CFCinDublin

Liittyipä Drinkwateriin tai ei, tuore valioliigamanageri kommentoi pelaajistonsa kuntotilannetta.

– Kunto on tässä vaiheessa päähuolenaiheemme, ja olemme tehneet kovaa työtä sen palauttamisen eteen – viimeksi tänä aamuna, Lampard kommentoi otteluiltana Sky Sportsin mukaan.

Harjoitusotteluiden tuloksilla ei ole merkitystä, mutta toki tällä kertaa rekordiin olisi ollut mukava kirjata voitto, mieluummin kuin tasapeli.

– Totta kai kunnon merkitys on suuri, kun vastassa on kautensa puolivälissä oleva joukkue. Jouduimme todellakin vetämään itsemme äärirajoille.

Isäntien tasoitus syntyi pelin 89. minuutilla.

Chelsean riveissä nähtiin eilen luonnollisesti enimmäkseen nimiä, jotka kauden aikana tuskin parrasvaloissa esiintyvät, ja kunto heidänkin kohdallaan nousee jyrkästi, pian.

– Olemme vasta alussa, ja työ on kovaa. Olen ollut tyytyväinen pelaajien asenteisiin saapumisestani lähtien.