Chelsean laitahyökkääjä Willian on yksi niistä pelaajista, joiden sopimus nykyisen seuransa kanssa on päättymässä tämän kauden jälkeen. Tilanteesta tekee erikoisen se, että kauden päätös saattaa siirtyä koronaviruksen seurauksena pidemmälle, kun sopimukset ovat voimassa.

Lähes jokainen Euroopan huippusarja on tällä hetkellä tauolla. Niiden pelaamiseen on alustavasti varattu tuleva kesä, josta tehtiin lähes arvokisaton siirtämällä EM-kisat vuodella eteenpäin.

Willian sanoi omasta tilanteesta, että hänelle ei olisi ongelma pelata kautta loppuun Stamford Bridgellä vaikka hänen sopimus aikaisemmin päättyisikin.

– Sopimukseni taitaa loppua heinäkuussa. Jos niinä päivinä tai kuukausina minun tulisi pelata, ei olisi ongelma päättää kausi tavalla, jolla olisin uskollinen seuralle, joka on aina ollut tukenani. Allekirjoitetuilla papereilla ei olisi väliä, Willian sanoi Esporte Interativon haastattelussa.

– On selvää, että tällä hetkellä tilanteesta ei ole selvyyttä. Me emme tiedä, mitä tulee tapahtumaan. On kuitenkin täysin selvää, että olen aina valmis antamaan tälle seuralle kaikkeni sopimustilanteestani riippumatta.