Chelsea varmisti pudotuspelipaikan Mestarien liigassa, kun Rennes kaatui vieraissa maalein 2−1. Ottelussa tuli käänteitä viimeisillä miinuteilla.

Lontoolaiset aloittivat pelin hyvin. Timo Werner pääsi jo alussa huippupaikkaan, mutta potkaisi pallon läheltä yli.

GOAL

@goal
Timo Werner what HAVE you just done? 🤦‍♂️

It wasn't even close 😳

#UCL

Chelsea siirtyi 23. minuutilla johtoon. Mason Mount teki loistavan alustuksen, ja Callum Hudson-Odoi iski pallon maaliin.

Rennes haastoi englantilaisia toisella jaksolla toden teolla. Juuri ranskalaisseurasta Chelseaan hankittu maalivahti Édouard Mendy venyi kuitenkin monen yrityksen tielle.

Lopulta Mendykin joutui taipumaan. Serhou Guirassy puski pallon vastustamattomasti maaliin kulmapotkutilanteessa voitettuaan taistelun ilmassa. Maali syntyi 85. minuutilla.

Squawka

@Squawka
Serhou Guirassy is the first player to score a Champions League goal against Edouard Mendy.

Chelsea's goalkeeper is finally beaten... by his former team-mate. 😅

Chelsean sankariksi nousi hieman yllättäen pelaaja, jota seurasta on huhuttu pitkään pois. Olivier Giroud tuli vaihdosta kentälle 69. minuutin kohdalla ja puski voittomaalin lisäajan ensimmäisellä minuutilla. Puolustus oli päästä väliin, mutta pusku oli voimakas ja painui maaliin.

Lohkon toisessa ottelussa Sevilla voitti Krasnodarin 2−1. Tämä tarkoittaa sitä, että Chelsea ja Sevilla varmistivat pudotuspelipaikan. Lohkon voittajasta ei ole vielä selvyyttä, sillä molemmat ovat neljän pelin jälkeen kymmenessä pisteessä.