Lainapelaajana Real Madridista Arsenaliin viime kesänä saapuneen Dani Ceballosin tulevaisuudennäkymät tuntuvat muuttuvan lähes päivittäin. Paikastaan Espanjan maajoukkueessa taistelevan keskikenttäpelaajan taustakoneisto siis mitä ilmeisimmin toimii.

Olemme saaneet lukea yhtenä päivänä kommentteja siitä, miten Real on 23-vuotiaan valittu seura, ja taas seuraavana siitä, miten tämän mietteissä on vielä joskus palata Betisiin. Kolmantena päivänä ollaan puhuttu Arsenaliin jäämisestä, ja neljäntenä mahdollisuudesta siirtyä Valenciaan.

Kaiken tämän keskellä Ceballosin näytöt kentällä ovat välillä olleet hukassa. Keskiviikkoillan Norwichin kaadossa tämä esiintyi paikoin erittäin hyvin. Gunners-luotsi Mikel Arteta puhalsi taas hiillokseen, jossa kytee mahdollisuus pysyvästä siirrosta Pohjois-Lontooseen.

– Seurat ovat olleet molemminpuolisissa yhteyksissä aiheesta. Pidän todella Danista ja siitä, mitä hän tuo joukkueeseen.

– Kun tuli seuraan, hän oli loukkantuneena poissa käytettävistäni. Hän ymmärtää, mitä pyrimme tekemään, ja hänen itseluottamuksensa riittää viemään pallon mille tahansa kenttäalueelle. Sen kautta, ja myös pallottomalla pelillään, hän antaa meille mahdollisuuden kontrolloida otteluita.

Peliaikaa tuskin on luvassa Real Madridissa, jonka kanssa Ceballosilla on sopimusta jäljellä vielä vuoteen 2023. Viime aikojen kommentit ovat – ehkä – puhuneet Englantiin jäämisen puolesta.

– Olen itse avain omaan tulevaisuuteeni. Haluan pelata ensi vuonna, ja sitä ei tule luultavasti tapahtumaan Real Madridissa. Betis on toki myös yksi mahdollisuus. En sulje ovea pelaamiselta missään, se saattaa tapahtua myös Valioliigassa.

Lähde: Goal