Manchester Unitedin ykkösvahti David De Gea on lytännyt kaikki siirtohuhut kertomalla halukkuudestaan pysyä Old Traffordilla vielä usean vuoden ajan.

Vuonna 2011 Atlético Madridista hankittua De Geaa ollaan viety vuosien varrella pois seurasta useampaankin otteeseen. Vuonna 2015 hän oli jo suostunut siirtymään Real Madridiin, kunnes epäkunnossa oleva faksi pilasi hänen paluunsa Espanjan pääkaupunkiin.

Viime aikoina hänen paikkaansa Unitedin maalilla ollaan pidetty uhattuna 23-vuotiaan Dean Hendersonin takia. Sheffield Unitedissa lainalla oleva maalivahtilupaus on osoittanut olevansa Valioliiga-tasoa, ja on palaamassa Manchesteriin kuluvan kauden jälkeen.

Dean Henderson on loistanut lainajaksollaan Sheffield Unitedissa. Kuva: Getty Images

De Gean sopimus Unitedin kanssa ulottuu kuitenkin vuoteen 2023 saakka, eikä hänellä ole tällä hetkellä aikomusta lähteä seurasta ennen sitä. Seuraava kausi tulee olemaan 29-vuotiaan espanjalaistähden kymmenes kausi Unitedin tolppien välissä.

– Minusta tulee päivä päivältä vanhempi. Joten pelkästään se, että olen osa tätä seuraa on hämmästyttävää. Kuvittella, [että olen ollut täällä kohta] 10 vuotta, se on ollut kuin unelma, De Gea kertoi Daily Mailin haastattelussa.

– On mahtavaa pelata otteluita tässä seurassa, joten toivon että voin olla täällä vielä usean, usean vuoden ajan.