Benfican presidentti Luis Filipe Vieira sanoo, että portugalilaisseuralla ei ole tällä hetkellä varaa toppari David Luiziin, joka on hänen mukaansa allekirjoittamassa Arsenalin kanssa jatkosopimuksen.

Brasilian A-maajoukkueessa 53 kertaa esiintynyt Luiz, 33, siirtyi Arsenaliin viime kesänä paikallisvastustaja Chelseasta vajaan yhdeksän miljoonan euron korvauksella. Hän solmi Tykkimiesten kanssa yhden kauden mittaisen sopimuksen, jossa oli optio yhdestä lisävuodesta.

Arsenal ei käyttänyt tuota optiota ajallaan, mutta Luizin agentti Kia Joorabchian kertoi Sky Sportsille, että he aikovat aloittaa neuvottelut jatkosopimuksesta pian. Joorabchian kertoi brassipuolustajan olevan ”todella onnellinen” Arsenalissa ja piti todennäköisenä, että hänen asiakkaansa jatkaa Tykkimiesten riveissä.

[readmore from=David-Luiz]

Luiz sanoi itse hiljattain, että hän haluaisi päättää uransa Benficassa, jota hän edusti vuosina 2007-2011 ennen siirtoaan Chelseaan. Benficaa johtava Vieira sanoi Recordin haastattelussa, että ainakaan tänä kesänä paluu Portugaliin ei ole toteutumassa.

– Puhuin hänelle eilen. Meillä on isä-poika-suhde.

– Hän oli autossa agenttinsa kanssa valmistautumassa uusimaan sopimuksensa Arsenalin kanssa.

– Hän on ihminen, joka rakastaa Benficaa, mutta hän on myös jotain muuta: hän on mahtava ammattilainen, jonka on tienattava. Ja hän tienaa sellaisia summia, joita Benfica ei voisi edes kuvitella maksavansa.

Luiz on pelannut tällä kaudella Arsenalissa 32 ottelua.