© Kuva: Getty Images

Valioliigaseura hurjana: Jo viisi kesähankintaa – ja lisää on tulossa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

West Ham -pomo David Sullivan sanoo Sky Sportsin mukaan, että lontoolaisseura aikoo tehdä vielä lisää pelaajahankintoja tämän kesän aikana.

Hammers julkisti keskiviikkona Andri Jarmolenkon, 28, sopimuksen. Ukrainalainen saapui Borussia Dortmundista 17,5 miljoonalla punnalla.

Jo aiemmin West Ham on vahvistanut rivejään Jack Wilsherellä, Ryan Fredericksillä, Łukasz Fabiańskilla ja Issa Diopilla.

Sky Sportsin mukaan seura on jo pitkällä siirtoneuvotteluissa Lazion keskikenttäpelaajan Felipe Andersonin siirrosta Itä-Lontooseen. Neuvotteluja käydään myös Corinthiansin puolustajasta Fabian Balbuenasta.

Sen lisäksi seura on tehnyt Newcastlen kapteenista Jamaal Lascellesista tarjouksen, joka kuitenkin hylättiin. Siirtosumma olisi voinut nousta 25 miljoonaan puntaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että olemme varmistaneet kaksi todella mielenkiintoista hankintaa (Wilshere ja Jarmolenko) kolmen päivän sisällä. Johtokuntana me olemme vakuuttaneet kannattajamme siitä, että pyrimme tuomaan sisään korkean kaliiperin pelaajia. Jack ja Andri sopivat siihen kaavaan täydellisesti, Sullivan kertoo.

– Toivomme myös, että meillä on lisää jännittäviä uutisia sisään tulevista pelaajista lähitulevaisuudessa. Tavoitteenamme on tarjota Manuelille (Pellegrini) mahdollisimman vahva joukkue.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon