West Hamin keskikenttäpelaaja Declan Rice on vastannut brittilehdissä pyörineisiin huhuihin Manchester Unitedin osoittamasta kiinnostuksesta.

Useiden tabloid-lehtien mukaan Manchester United olisi valmis tarjoamaan peräti 70 miljoonaa puntaa 20-vuotiaasta Ricesta talven siirtoikkunan auetessa. West Ham -manageri Manuel Pellegrini myönsi maaliskuussa, että seuran on muutettava Rice rahaksi, jos hinta on oikea.

BBC Sport

@BBCSport
Manchester United could spend upwards of £70m to sign West Ham United's England midfielder Declan Rice.

Latest #football gossip ➡ bbc.in/2MbWfGZ #bbcfootball #WHUFC

Ricen mukaan kaikki huhut ovat kuitenkin ”pelkkää puhetta”. Englannin maajoukkuemies allekirjoitti joulukussa pitkän jatkosopimuksen West Hamin kanssa, eikä hän ole kiinnostunut siirtopuheista.

– Allekirjoitin viitivuotisen sopimuksen West Hamin kanssa viime vuonna. Se pitää minut seurassa siihen saakka kunnes täytän 24 vuotta, Rice kertoi Daily Mailille.

– Minusta tämä on paras paikka missä voin tällä hetkellä olla. Pelaan managerille joka on antanut minulle tilaisuuden ja peluuttanut minua viikko toisensa jälkeen.

– Kaikki se on pelkkää puhetta kunnes jotain oikeasti tapahtuu – eikä mitään ole tapahtunut – joten olen täysin keskittynyt West Hamiin, pelaamiseen parhaalla mahdollisella tasollani, sekä tekemään fanit iloiseksi.