Newcastle on hankkinut tammikuun siirtoikkunassa Kieran Trippierin Atléticosta ja Chris Woodin Burnleysta.

Newcastle on käyttänyt tähän mennessä noin 44 miljoonaa euroa tammikuun siirtoikkunassa, mutta seuran odotetaan olevan vielä hyvin aktiivinen seuraavan kahden viikon aikana.

Valioliigan putoamistaistelussa oleva Newcastle tarvitsee vielä ainakin muutaman vahvistuksen.

Telegraphin mukaan Newcastle neuvottelee parhaillaan Sevillan kanssa Diego Carlosin siirrosta. Newcastle on luottavainen siirron suhteen, koska Carlos haluaa siirtyä seuraan. Newcastle toivoo saavansa siirron pakettiin tämän viikon aikana.

Carlosin sopimuksessa on 80 miljoonan euron ulosostopykälä, mutta Newcastle ei ole suinkaan maksamassa ulosostopykälän mukaista summaa, vaan siirtosumman arvellaan olevan noin 40 miljoonaa euroa.

28-vuotias Carlos on nähty Brasilian A-maajoukkueringissä, mutta Sevilla-toppari ei ole vielä tehnyt maajoukkuedebyyttiään.

Carlos kuuluu Sevillan ehdottomiin avainpelaajiin. Sevillan on määrä hankkia Carlosille aluksi korvaaja ja suostua Newcastlen tarjoukseen sen jälkeen.

Newcastle on tarjonnut Carlosille valtavaa palkkaa, joka on yksi syistä, minkä vuoksi huipputoppari haluaa vaihtaa seuraa.