Chelsean entinen pelaaja William Gallas väittää, että Eden Hazard ja Thibaut Courtois olisivat helposti korvattavissa. Asiasta kertoo London Evening Standard verkkosivuillaan.

Hazard ja Courtois ovat olleet Real Madridin kiinnostuksen kohteina jo pitkään. He eivät ole allekirjoittaneet jatkosopimuksia Chelsean kanssa.

– Totta puhuen maailmassa on niin paljon loistavia pelaajia, että jos Hazardin tai Courtois’n on lähdettävä, hyvä maalivahti Courtois’n korvaajaksi löytyy. On hyviä laitureita, jotka voivat korvata Eden Hazardin. On kykyjenetsijöiden tehtävä löytää oikeat pelaajat, Gallas toteaa.

– Joskus on hyväksyttävä, että parhaiden pelaajien on lähdettävä tai he haluavat lähteä. Ehkä siksi, koska he haluavat pelata toisessa liigassa. Ehkä siksi, että he ovat jo voittaneet FA Cupin, Valioliigan ja Liigacupin.

[readmore from=Chelsea]

– Mielestäni he eivät ole voittaneet Mestarien liigaa Chelsean kanssa, joten ehkä he haluavat siksi mennä toiseen seuraan. Pitää kysyä, mitä joukkuetta he kannattivat ollessaan lapsia.

Gallas vihjaa, että esimerkiksi Hazard on jo nuoresta iästä lähtien saattanut haaveilla Real Madridin paidassa pelaamisesta.

– Se on hyväksyttävä. Ei ole syytä suuttua, koska hän on pelannut Chelseassa monen vuoden ajan. Koko sen ajan hän on pelannut sininen paita päällään ja antanut kaikkensa seuran eteen.