Valmentaja odotti tapaturmaisesti menehtyneeltä Emiliano Salalta suuria tekoja – ”Hän oli uransa huipulla”

© Kuva: Getty Images

Cardiff-valmentaja Neil Warnockin mielestä Emiliano Sala olisi voinut pystyä Valioliigassa suuriin tekoihin. Argentiinalaishyökkääjää kuljettanut pienkone katosi 21. päivä tammikuuta Englannin kanaaliin paluumatkalla Nantesista.

Poliisi löysi turmakoneen sunnuntaina ja koneesta nostettiin keskiviikkona ruumis. Ruumis tunnistettiin eilen myöhään illalla Salaksi.

Sala oli siirtynyt kolme päivää ennen lentoturmaa Cardiffiin Nantesista seuran ennätyshintaan. Warnock ei koskaan nähnyt argentiinalaisen pelaavan hänen joukkueessaan, mutta luotto hyökkääjän onnistumiseen olli kova.

– Hän oli Neil Warnockin tyylinen pelaaja. Uskoin aina hänen olevan pelaaja, joka voisi tehdä minulle 10-15 maalia vuodessa huipputasolla, Warnock kehui lehdistölle.

– Hän osui niihin kriteereihin, joita minä haen pelaajassa. Joku joka kykenee tekemään vaikutuksen, mutta on samalla hyvä jätkä.

– Hän oli uransa huipulla, vaikkakin hieman peloissaan tulevasta haasteesta. Hän tiesi kuitenkin pystyvänsä ottamaan tämän askeleen. Uskoin hänen pystyvän tekemään maaleja Valioliigassa ja hän uskoi myös siihen.

Lähde: Sky Sports