Englanti ja Montenegro kohtasivat torstaina EM-karsintaottelussa Wembleyllä. Englanti oli ottelussa täysin ylivoimainen, ja latoi taululle hurjat lukemat: 7-0. Voitolla Englanti eteni ensi kesän EM-lopputurnaukseen.

Englanti ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla nopeaan tahtiin.

Alex Oxlade-Chamberlain vei kotijoukkueen johtoon, kun ottelua oli pelattu kymmenen minuuttia. Liverpoolin keskikenttäpelaaja laukoi pallon komeasti takakulmaan Ben Chilwellin loistavasta syötöstä.

Vajaat kymmenen minuuttia avausmaalin jälkeen Harry Kane iski kotijoukkueen 2-0 johtoon puskemalla Chilwellin antaman vapaapotkun maaliin.

Leicesterin laitapuolustaja Chilwell jatkoi käsittämätöntä iltaansa viisi minuuttia myöhemmin, kun Kane puski illan toisen osumansa Chilwellin antamasta kulmapotkusta.

Marcus Rashford iski isäntien neljännen osuman, kun ottelua oli pelattu 30 minuuttia. Kane sai hattutempun kasaan 37. minuutilla, kun hän iski maalin edustalta pallon Montenegron verkkoon. Puoliajalla lukemat olivat jo varsin tylyt, 5-0.

Toisella jaksolla näkyi selvästi, että ottelu ratkesi jo ensimmäisellä puoliajalla. Englannin illan kuudes osuma syntyi Montenegron pelaajien suosiollisella avustuksella, maali merkattiin lopulta omaksi maaliksi.

Chelsean hyökkääjä Tammy Abraham viimeisteli vielä ottelun lopussa isäntien illan seitsemännen maalin.