Phil Foden ja Mason Greenwood ovat jäämässä ilman kutsua Englannin maajoukkueeseen lisärangaistuksena naisseuran tuomisesta joukkueen hotellille Islannissa, kertoo The Telegraph.

Gareth Southgate nimeää miehistönsä Englannin triplamaaotteluun Walesia, Tanskaa ja Belgiaa vastaan huomenna, torstaina. Manchester Cityn ja Manchester Unitedin huippulupaukset eivät kuitenkaan ole lehden mukaan joukkueen mukana, johtuen heidän ajattelemattomasta tempauksestaan viime maajoukkuetauon aikana.

Foden ja Greenwood kutsuivat joukkueen hotellille ulkopuolista naisseuraa sen jälkeen kun Englanti oli voittanut Islannin Nations Leaguen avauspelissä 1-0-lukemin syyskuun alussa. Kumpikin heistä lähetettiin saman tien kotiin rangaistuksena koronarajoitusten rikkomisesta. Islannin poliisi muisti kumpaakin vielä 1 300 punnan sakoilla.

[readmore from=Englanti]

Southgate on joutunut selvittelemään useita kentän ulkopuolisia häiriötekijöitä viime kuukausien aikana. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Raheem Sterlingin ja Joe Gomezin yhteenotto Englannin harjoituksissa, James Maddisonin kyseenalainen kasinovierailu ja useiden pelaajien kykenemättömyys noudattaa koronarajoituksia.

Maddison saattaa kuitenkin tehdä paluunsa Southgaten miehistöön Fodenin tilalle. Greenwoodin paikalle englantilaisluotsi harkitsee tiettävästi Everton-hyökkääjä Dominic Calvert-Lewinia, joka ei ole vielä tehnyt debyyttiään Englannin A-maajoukkueessa. 23-vuotias kärkimies on onnistunut viidesti maalinteossa kolmessa valioliigaottelussa tällä kaudella.