Andorra isännöi Englantia lauantai-iltana MM-karsinnoissa.

MM-karsintalohkoaan johtava Englanti oli pelikentällä ylivoimainen ja nappasi täyden pistepotin mukaansa kotimatkalle maalein 5-0.

Englanti oli odotetusti pelin hallitseva osapuoli, eikä puolustusasemiin muodostautunut Andorra kyennyt missään vaiheessa haastamaan vieraita.

Ben Chilwell vei Englannin johtoon 17. minuutilla. Kyseessä oli Chilwellin uran ensimmäinen A-maajoukkuemaali. Vielä ennen taukoa Bukayo Saka onnistui maalinteossa ja pisti kamppailun samalla viimeistään pakettiin.

Toisella jaksolla Englanti kykeni luomaan entistä enemmän maalipaikkoja ja se näkyi myös tulostaululla.

Gareth Southgaten miehistö iski toisella jaksolle kolme täysosumaa lisää.

Avauskokoonpanossa ollut Tammy Abraham vastasi Englannin kolmannesta, James Ward-Prowse neljännestä ammuttuaan paluupallon torjutusta rangaistuspotkusta maaliin ja Jack Grealish iski loppuluvut 5-0:aan.

Maalivahti Sam Johnstone syötti Grealishin maalipaikkaan upealla heitollaan ja Grealish teki Chilwellin tapaan A-maajoukkueuransa avausmaalin.

Englanti jatkaa karsintaurakkaansa tiistaina isännöimällä Unkaria.