Fulhamin manageri Scott Parker sanoo selvittävänsä valmennusryhmänsä kanssa, mitä he voivat tehdä joukkueen pilkkuongelmalle.

Lontoolainen sarjanousija on saanut tällä kaudella neljä rangaistuspotkua ja mokannut niistä kolme. Aleksandar Mitrović osui Leedsiä vastaan, mutta hänen seuraava yrityksensä kuukautta myöhemmin lähti taivaan tuuliin. Vetovastuu siirtyi Ademola Lookmanille, joka chippasi pallon maalivahdille, ja viimeisimpänä epäonnistui Ivan Cavaleiro, joka liukastui laukoessaan.

Fulham on maksanut mokailuista ison hinnan, sillä jos vedot olisivat menneet sisään, voisi joukkueella olla teoriassa viisi pistettä enemmän. Parkerin suojatit ovat keränneet yhdeksästä pelistä yhteensä neljä pistettä ja ovat taulukossa 18:na.

– Tällä hetkellä on hyvin näyttöä siitä, että meillä on ollut hieman ongelmia, sanoi Parker Sky Sportsin mukaan.

– Olemme mokanneet kolme viimeisintä [pilkkua], mikä on johtanut pistemenetyksiin. Siinä mielessä ei voi kistää, etteikö se olisi pieni ongelma.

– Meillä voisi olla ehkä viisi pistettä enemmän, jos ne pilkut olisivat menneet sisään. Joten tässä on selkeästi jotain, mitä meidän pitää selvittää, ja niin me tällä hetkellä teemmekin.

– Yritämme selvittää, mitkä ovat parhaat prosessit ja ketkä ovat parhaat vetäjät. Tässä toimitaan samoin kuin, jos päästäisi paljon maaleja erikoistilanteista tai heikkouksien takia. Etsimme parhaita ratkaisuja. Tämä ei eroa siitä.