Jos kaikki kilpailut huomioidaan, Manchester United on voittanut 15 edellisestä ottelustaan ainoastaan kolme – kamppailut Watfordia, West Hamia ja Chelseata vastaan.

Unitedin entisen kapteenin Gary Nevillen mielestä paniikkinappulaa ei ole kuitenkaan syytä painaa, sillä seurassa käydään läpi siirtymävaihetta.

– Man Unitedin on pysyttävä kärsivällisenä ja jatkettava sitä, mitä he ovat tekemässä, Sky Sportsin asiantuntija Neville toteaa podcastissaan.

– Se saattaa vaikuttaa liian kaukaiselta, mutta sanoisin, että tarvitaan neljä tai viisi siirtoikkunaa asioiden saamiseksi täysin kohdalleen, jotta on sellainen joukkue, jonka hän (Ole Gunnar Solskjær) haluaa Liverpoolin ja Man Cityn näiden joukkueiden haastamiseen. Olen sanonut aiemmin, että hänen pitää olla valmis, ei tämän kauden lopussa tai ensi kaudella, vaan sitä seuraavalla kaudella kamppailemaan Valioliigan mestaruudesta.

Neville ei halua Solskjærin ja Unitedin sortuvan virheisiin siirtomarkkinoilla. Tärkeintä on se, että Old Traffordille saadaan haalittua oikeita pelaajatyyppejä.

– Oikotietä ei koskaan ole, ja mielestäni nyt kyse on siitä, kuinka selviydytään näistä vaikeista hetkistä, kuten Crystal Palacelle häviämisestä. Tuntuu kuin maailma olisi romahtamassa, mutta ihmisten on pysyttävä kärsivällisinä.