Manchester Unitedin entinen kapteeni Gary Neville iloitsi maanantaina Sky Sportsin studiossa liian aikaisin, kun hän luuli sarjakärki Liverpoolin taipuvan Valioliigassa kauden ensimmäiseen tappioon.

Neville, 45, juhli sosiaalisessa mediassa, kun West Ham siirtyi Liverpoolin vieraana 2-1-johtoon, ja lähetti seuraajilleen riehakkaan videon.

– Virittäytykää äkkiä kanavalle! Tämä joukko [Liverpool] mokaa! He heittävät sen hukkaan! He mokaavat taas! julisti Neville Twitterissä.

Vain 15 minuuttia myöhemmin Neville julkaisi twiitin, jossa ei ollut muuta kuin kasvonsa peittävä emoji. Liverpool oli juuri tullut tasoihin.

Lopulta Liverpool teki 3-2-voittomaalin, ja Nevillen reaktio oli sen mukainen.

Nevillen asiantuntijakollega, Liverpoolin legendapuolustaja Jamie Carragher otti ilon irti entisen vastustajansa ennenaikaisesta tuuletuksesta. Carragher, 42, vaihtoi Twitterissä profiilikuvakseen kuvakaappauksen Nevillen ensimmäisestä julkaisusta.

22 pisteen erolla Valioliigaa johtava Liverpool on kärsinyt koko kauden aikana vain yhden pistemenetyksen, joka nähtiin viime lokakuussa, kun se päätyi 1-1-tasapeliin Manchester Unitedin vieraana.