Liverpool-legenda Graeme Souness kritisoi Valioliigan erotuomaroinnin tasoa kovin sanoin Fulhamin ja Sheffield Unitedin lauantain kohtaamisen yhteydessä.

Sky Sportsin tv-asiantuntijana toimiva Souness hämmästeli sitä, ettei Sheffield Unitedille tuomittu rangaistuspotkua, kun Fulhamin maalivahti Alphonse Areola kohteli kaltoin vaihtopelaaja Jayden Boglea toisella puoliajalla.

– Jos tuo taklaus – kutsun sitä vastahakoisesti taklaukseksi – tapahtuisi kentällä missä tahansa muualla, seuraisi ulosajo. Tuo on ulosajo, Souness puhisi.

Vaikka Bogle näytti ehtivän palloon ensimmäisenä, erotuomari Martin Atkinson päätti antaa vapaapotkun Fulhamille. VAR-videotuomari tuki Atkinsonin ratkaisua.

– Millä planeetalla he ovat? Meillä on se ongelma erotuomareiden suhteen, että he eivät yksinkertaisesti ole kovin hyviä. Kuinka monta englantilaista erotuomaria oli edellisessä MM-lopputurnauksessa? Ei yhtään. Niin hyviä meidän tuomarimme ovat, sanoi Souness.

– Tuo on pahoinpitely. En sano hänen yrittäneen tahallaan vahingoittaa, mutta tuo on aina rike. Se on aina rangaistuspotku ja minun mielestäni ulosajo.

Fulham voitti ottelun loppuluvuin 1–0.

Sheffield United

@SheffieldUnited
90' United appeal for a penalty as Bogle goes down. Martin Atkinson doesn't give it.

⚪️ #FFC 1-0 #SUFC 🔴

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Lähde: The Star