Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane puhui Sky Sportsin haastattelussa avoimesti siitä, mitä hänen joukkueessaan tulee tapahtua, että hän ei lähde muualle.

Kane korosti, että niin kauan, kun joukkue menee hyvään suuntaan, hän on valmis jäämään seuraan. Jos seura kuitenkin ottaa askeleita taaksepäin, on hän avoin ajatukselle maiseman vaihdoksesta.

– Tämä on yksi niistä asioista, joihin en voi sanoa kyllä tai ei. Rakastan Spursia ja tulen aina rakastamaan. Mutta olen aina sanonut, että jos en tunne, että me etenemme joukkueena tai mene oikeaan suuntaan, en aio jäädä huvin vuoksi, Kane sanoi.

– Olen kunnianhimoinen pelaaja. Haluan tulla paremmaksi. Haluan tulla yhdeksi aivan korkeimmalla huipulla olevaksi pelaajaksi.

– Kaikki siis riippuu siitä, mitä tapahtuu joukkueessa ja kuinka me kehitymme joukkueena. Eli ei ole varmaa, että tulen olemaan täällä aina, mutta ei myöskään ole varmaa, että tulen joskus lähtemään.

Kane myös kertoi, että on ollut rankkaa, kun pokaalit ovat kiertäneet Tottenhamia hyvistä yrityksistä huolimatta.

– Olemme sanoneet nyt muutaman kauden ajan, että meillä on fantastinen joukkue, mutta syystä tai toisesta emme ole onnistuneet saamaan pokaaleja.

– Se on vaikea asia pelaajalle. Haluan voittaa kaikessa. Kun pääset lähelle, mutta et aivan saavuta sitä, on raskasta alkaa rakentamaan jälleen alusta.