The Athleticin kautta leviää tieto, jonka mukaan Arsenal ja Paris Saint-Germain ovat keskusteluissa puolustaja Héctor Bellerínin siirrosta Pariisiin.

PSG:n on sanottu jo pidempään tarkkailleen espanjalaista, samoin kuin Juventuksen, ja viimeksi myös Bayern Münchenin. Nyt pariisilaiset ovat siis tehneet konkreettisen lähestymisen asiassa, ja Athleticin mukaan myös Bellerín itse on myötämielinen siirrolle.

Arsenal ei lähtökohtaisesti haluaisi suosittua – ja nuorena saavuttuaan myös homegrown -statuksen omaavaa – pelaajaansa myydä, mutta on tähän valmis oikeasta summasta. PSG puolestaan kaipaa kipeästi paikkajaa Borussia Dortmundiin siirtyneen Thomas Meunierin jättämälle paikalle.

[readmore from=hector-bellerin]

Vaikka Bellerín olisi omalla tontillaan selkeä menetys, on etenkin tuore maajoukkuemies Ainsley Maitland-Niles esittänyt oikealla puolella hyvin vahvoja otteita. Paikalle Gunners hankki alkuvuodesta kirittämään myös Cédric Soaresin. Maitland-Nilesin seurassa pitääkseen Arsenalin on osoitettava tälle selkeää luottamusta, ja paras tapa siihen olisi luonnollisesti tehdä pelaajasta tonttinsa ykkösvaihtoehto.

Rahalle olisi käyttöä myös oleellisten pelipaikkojen vahvistamisen osalta. Siirtoikkunan pääkohde, keskikenttärooliin haettu Atlético Madridin Thomas Partey on tiettävästi vain sopimuksensa siirtopykälän päässä saapumisesta Emiratesille.