Ole Gunnar Solskjær on tehnyt RB Leipzigin keskuspuolustaja Ibrahima Konatésta Manchester Unitedin ykköskohteen kesän siirtoikkunaan, kertoo The Independent.

Norjalaisluotsin mielestä uusi toppari on prioriteetti, jos seura haluaa taistella ensi kaudella Valioliigan mestaruudesta. Konatén joukkuetoveri Dayot Upamecano, joka on ollut aiemmin yhdistettynä Old Traffordille, ei Bildin mukaan siirry ensi kesänä Unitediin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Christian Falk

@cfbayern
True ✅ @ManUtd have no more chance for a transfer of Dayot Upamecano @DieRotenBullen

Bayern München on tiettävästi ottanut johdon Upamecanon siirtokilvassa, minkä takia United on kääntänyt katseensa Konatén puoleen. 21-vuotiaan topparin vahvat suoritukset Leipzigin alakerrassa ovat kuitenkin kiinnittäneet myös muiden englantilaisseurojen huomion.

[readmore from=Siirtouutiset]

Independentin mukaan sekä Liverpool että Chelsea, jotka havittelevat myös uutta keskuspuolustajaa kesän siirtoikkunasta, ovat kiinnostuneita Konatésta. 11 kertaa Ranskan U21-maajoukkueessa nähdyn pelaajan markkina-arvoksi on arvioitu 40,5 miljoonaa euroa.

Konaté on pelannut nilkkavamman takia vain kuusi ottelua Bundesliigassa ja toiset kuusi Mestarien liigassa tällä kaudella. Ongelma on pitänyt hänet poissa pelikentiltä joulukuun puolivälistä lähtien, mutta viime viikonloppuna hän palasi jo Leipzigin penkille.

LUE MYÖS: