Manchester United yritti hankkia Jack Grealishin ensimmäistä kertaa jo vuonna 2012, kertoo Aston Villan entinen manageri Alex McLeish.

Grealish on ollut yksi kauden 2019-20 jännittävimmistä pelaajista, vaikka hänen joukkueensa onkin kokenut paluun pääsarjatasolle hankalaksi.

Kapteeninnauhaa kantava 24-vuotias on tehnyt seitsemän maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä Valioliigassa, mikä on tehnyt hänestä yhden Manchester Unitedin lukuisista siirtokohteista kesän siirtoikkunan alla.

Asiat olisivat kuitenkin voineet mennä täysin eri tavalla jos Manchester Unitedin ensimmäinen tarjous Grealishista kahdeksan vuotta takaperin olisi onnistunut.

– Silloin meillä oli sellainen fiilis, että ihmiset olivat ottaneet häneen yhteyttä, tyrkyttäen häntä lähtemään seurasta, McLeish kertoi Claret and Blue Podcastille.

– Se oli yksi pääsyistä sille, miksi me halusimme nostaa hänet niin aikaisin (miesten joukkueen) riveihin. Hän olisi istunut penkillä joka tapauksessa, mutta hän oli nuorukaisista parhain.

– Kun pelasimme Manchester Unitedia vastaan, hän oli ravintolassa syömässä, missä yksi agenteista kosiskeli häntä ja yritti saada hänet siirtymään Manchester Unitediin.

[readmore from=Manchester-United]

– Me olimme tietysti hieman huolissamme siitä, joten meidän oli taisteltava saadaksemme hänet jäämään. Me tiesimme että hän rakasti Aston Villaa, hänen isänsä myös. He puhuivat heille meidän puolestamme. He olivat ihania ihmisiä.

– He pyysivät jotain vastineeksi ja seura ajatteli sen olevan liikaa, mutta lopulta pääsimme asiasta yhteisymmärryksen ja olimme kaikki tyytyväisiä.

– Jack pysyi Aston Villassa, ja on hienoa nähdä miten yksi Villan suurimmista pelaajista on yhä hänen lapsuudenseuransa riveissä.