Emiliano Martínez on verrannut Jack Grealishia Barcelonan tähtihyökkääjä Lionel Messiin, kuvaillen Aston Villan tähtimiestä myös Englannin lahjakkaimmaksi pelaajaksi tällä hetkellä.

Grealish on säkenöinyt Valioliigassa tälläkin kaudella. 25-vuotias keskikenttämies on tehnyt itse kuusi maalia ja syöttänyt joukkuetovereilleen 10 lisää. Huipputehoillaan kapteeninnauhaa kantava pelintekijä on auttanut Dean Smithin miehistön sarjataulukossa yhdeksänneksi.

Martínez, joka siirtyi Villa Parkille kauden alussa, on suorastaan haltioissaan Grealishin taituruudesta. Argentiinalaisvahti näkee hänessä ja Messissä paljon samanlaisuuksia sekä pelikentällä että harjoituksissa.

– Grealish on lahjakkain pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt, entinen Arsenal-maalivahti ylisti talkSPORTin haastattelussa.

– Hän ei koskaan menetä palloa. Kun näen Grealishin juoksevan, se johtaa aina laukaukseen kohti maalia tai kulmapotkuun meidän joukkueellemme. Hän ryntää läpi kahdesta tai kolmestakin vastustajasta.

– Kun hänellä on pallo, hän on kuin oikeajalkainen Messi. Häneltä ei vain voi saada sitä pois. Hän on Englannin lahjakkain pelaaja, minkä vuoksi olen yllättynyt, ettei hän ole pelannut enempää otteluita maajoukkueen riveissä.

[readmore from=Jack-Grealish]

Martínez ei kuitenkaan väitä, että kuusi Ballon d’Oria voittanut Messi olisi pudonnut jo Grealishin alapuolelle.

– Messi on Messi, hän on tietysti kaikkien aikojen paras. Mutta kun ottaa harjoitukset huomioon, ihmiset eivät edes halua taklata Jackia. Joukkuetoverit arvostavat häntä niin paljon. Hän pystyy viimeistelemään, kikkailemaan, kaikkeen, Martínez jatkoi.

– Kun harjoittelen Messin kanssa maajoukkueessa, tilanne on sama. Kukaan ei halua koskea häneen. Hän kohtelee muita kuin pujottelukeppejä. Täällä, Jack on aivan samanlainen.