Leicesterin keskikenttäpelaaja James Maddison on myöntänyt, että hänen on tullut aika voittaa urallaan pokaaleja, tarjoten samalla toivoa Manchester Unitedille huhutun jättisiirron toteutumisesta.

Lehdissä pyörineet puheet englantilaispelaajan siirrosta Old Traffordille kuulostavat varmasti hyvin houkuttelevilta nuoren Maddisonin korvaan. 23-vuotias keskikenttämies kannatti Unitedia nuorempana, mutta hän on tällä hetkellä pitkän sopimuksen alla Leicesterin kirjoilla.

Maddison on vakuutellut jäävänsä myös ensi kaudeksi Leicesteriin, missä hän on pelannut tärkeässä roolissa aina kesästä 2017 lähtien. Hänen viimeisimmät kommenttinsa Puman Instagram-haastattelussa ovat kuitenkin tuoneet ilmi sen, ettei pelintekijä välttämättä jää King Power Stadiumille, jos hän ei kykene voittamaan siellä pokaaleja.

– Se on oikeastaan tullut vasta viimeisen vuoden tai kahden aikana, mutta minun suurin tavoitteeni tällä hetkellä on voittaa pokaaleja, Maddison kertoi.

Leicester voitti viimeksi pokaalin vuonna 2016, kun se yllätti kaikki viemällä Valioliigan mestaruuden nimiinsä. Kuva: Getty Images

– Minun kodissani minulla on palkintokaappi, eikä siellä ole paljon mitään. Sieltä löytyy muutama henkilökohtainen palkinto, mutta ei pokaaleja. Haluan pokaaleja.

– Kun me hävisimme kahden otteluparin jälkeen Aston Villalle Carabao Cupin välierissä, minun sisälläni heräsi tunne, mitä en ole koskaan aiemmin kokenut. Silloin tiesin, että jotain on muututtava.

– Se oli sydäntäsärkevää. Pidän sormet ristissä sen puolesta, että voin nyt ottaa sen seuraavan askeleen eteenpäin.

Maddison odottaa innolla Leicesterin FA Cup -kohtaamista Chelseaa vastaan. Siitä ei kuitenkaan ole vielä varmuutta, saadaanko kaikki Englannin cup-turnauksen pelattua päätökseen Valioliigan ohella.

[readmore from=Manchester-United]

– Meillä on Chelsea vastassa FA Cupin puolivälierissä, ja toivottavasti pääsemme pelaamaan sen, Maddison jatkoi.

– Minun suuni kostuu aina kun kävelen ympäri Leicesterin harjoituskenttää ja stadiumia, missä näen kuvia heistä juhlimassa Valioliigan mestaruutta, ja kun kuulen pelaajien puhuvan siitä.

Maddisonin sopimus Leicesterin kanssa ulottuu kesään 2023 asti. Hän on pelannut tällä kaudella yhteensä 35 peliä Brendan Rodgersin alaisuudessa, tehden yhdeksän maalia ja antaen kolme maalisyöttöä.