Englannin maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate nähtiin lauantaina Burnleyn ja Evertonin välisessä Valioliiga-ottelussa. The Telegraphin mukaan syynä oli hänen pieni huoli joukkueensa puolustuksesta kesän MM-kisoja ajatellen.

Evertonin puolella ottelussa pelannut Michael Keane on pelannut selvästi viime kautta heikommin, Saksaa ja Brasiliaa vastaan vakuuttanut Joe Gomez ei ole ollut yli kuukauteen avauskokoonpanossa, Gary Cahillin vastuu Chelseassa on ollut minimaalista, Phil Jonesilla on pienimuotoisia loukkaantumisongelmia ja Chris Smallingin syöttötaidon ei uskota vakuuttavan Southgatea.

Lähteen mukaan ratkaisuksi saattaa nousta erinomaisessa vireessä oleva Burnley-puolustaja James Tarkowski. 25-vuotias puolustaja oli yksi tarkkailun alla olleista pelaajista lauantaina ja hän onnistui hyvin.

Southgate on suosinut kolmen topparin taktiikkaa. John Stonesin ja Harry Maguiren paikkoja pidetään varmoina, mutta kolmas nimi on vielä etsinnässä. Tarkowski on yksi vaihtoehdoista ja hänen uskotaan saavan mahdollisuutensa tulevissa ystävyysotteluissa.