Liverpool-legenda Jamie Carragher ei katso hyvällä yhtä lisäviikkoa, jonka englantilaisseurat saivat Mestarien liigan loppuottelun alla.

– Kukaan ei ole kyennyt kertomaan minulle syytä siihen, miksi Mestarien liiga on kolme viikkoa Valioliigan päättymisen jälkeen. Se on normaalisti kaksi viikkoa myöhemmin. Ensin on FA Cupin loppuottelu ja sitten viikkoa myöhemmin Mestarien liiga, Carragher sanoo The Anfield Wrapille.

Hän arvelee Englannin jalkapalloliiton (FA) päätöksen johtuneen siitä, että aikataulumuutos hyödyttää Nations Leaguen finaalivaiheeseen valmistautuvaa Englannin maajoukkuetta.

– Rehellisesti sanoen se v*tutti minua hieman. Mielestäni se luultavasti auttaa enemmän Spursia kuin meitä, lataa Carragher.

Ex-puolustajan mukaan Tottenhamin loukkaantumistilanne on pahempi kuin Liverpoolilla.

Harry Kane, Harry Winks ja muut pienet kolhut, joita heillä oli kauden lopussa. Se antaa yhden lisäviikon kuntoutumiseen.

– Mielestäni olemme olleet Tottenhamia paremmassa vireessä vuonna 2019, ja pidempi tauko ei oikeastaan auta siinä asiassa, tietyiltä osin. Se panee huolestuttamaan, koska Liverpool menettää vähän sitä rytmiä, joka sillä on ollut.

Lähde: Mirror