Tottenhamin puolustaja Japhet Tanganga oli lähellä uuden jatkopahvin allekirjoittamista ennen kuin koronaviruskriisi pakotti sopimusneuvottelut tauolle, pelaajan agentti on paljastanut.

21-vuotias englantilaispelaaja sai näytönpaikkansa Tottenhamin ykkösjoukkueessa José Mourinhon saapumisen jälkeen. Tanganga teki valioliigadebyyttinsä tammikuun 0-1-tappiossa Liverpoolia vastaan, pelaten yhteensä 10 ottelua lisää sen jälkeen.

Tangangan nykyisen sopimuksen pituudesta on ollut paljon erilaisia huhuja liikkeellä. Alunperin sopimuksen oli määrä tulla päätökseen jo kesäkuussa 2020, mutta viimeisimpien tietojen mukaan Tottenham on aktivoinut sopimukseen sisältyneen yhden vuoden jatko-option.

Nyt vuoteen 2021 asti voimassa olevaa sopimusta ollaan kuitenkin jatkamassa entistä pidemmälle, kertoo hänen agenttinsa Roberto De Fanti.

[readmore from=Tottenham]

– Olemme sopimusneuvotteluissa Tottenhamin kanssa, mutta tämä kriisi on luonnollisesti hidastanut asioiden etenemistä. Kun se päättyy, me tulemme jatkamaan kesken jääneitä keskusteluita, De Fanti kertoi TuttoMercatoWebille.

De Fanti on myös toiveikas siitä, että pelien jatkuessa Tanganga tulee saamaan tilaisuuden Englannin A-maajoukkueessa.

– Me toivomme, että hänen palatessa hänet tullaan kutsumaan myös maajoukkueeseen, ottaen huomioon ne huhut joiden mukaan hän oli jo [Gareth] Southgaten ajatuksissa hänen hyvin nuoresta iästään huolimatta.