ESPN: Jesse Lingard valmis palaamaan Manchester Unitediin kahdella ehdolla

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Jesse Lingard on palannut parhaalle tasolleen West Hamissa, johon hän siirtyi loppukauden mittaisella lainasopimuksella tammikuun lopulla.

28-vuotias on tehnyt viisi maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä seitsemään ensimmäiseen otteluunsa, auttaen David Moyesin ryhmän viidenneksi Valioliigan sarjataulukossa.

ESPN:n mukaan West Ham on jo päättänyt, että se haluaa kiinnittää Lingardin pysyvästi joukkueeseensa lainajakson päätteeksi. Englannin maajoukkueeseen palannut pelintekijä olisi kuitenkin valmis palaamaan isäntäseuraansa Manchester Unitediin, jos hänen kaksi kovaa ehtoaan täytetään.

Ensinnäkin, Lingard vaatisi Ole Gunnar Solskjærilta säännöllistä peliaikaa. Nousu avauskokoonpanon vakionimeksi West Hamissa on tehnyt ihmeitä hänen peliesityksilleen, joten palaaminen penkinlämmittäjän rooliin olisi suoraan sanottuna hölmö ratkaisu.

Ennen Lontoon Olympiastadionille muuttamista Lingard sai vastuuta vain kolmessa Cupin ottelussa, kun Unitedin ykköstähti Bruno Fernandes hallitsi keskikentän kymppipaikkaa Valioliigan ja eurokenttien puolella.

Toiseksi, Lingard haluaisi itselleen uuden sopimuksen. Hänen nykyinen diilinsä Manchester Unitedin kanssa ulottuu kesään 2022, joten jatkopahvi olisi täysin käytännöllisistä syistä paikallaan. Hänen sopimuksensa umpeutuisi siis muuten jo ensi kauden jälkeen.

Jos Manchester United ei suostu Lingardin ehtoihin, on pelaaja halukas siirtymään kasvattajaseurastaan pysyvästi muualle. West Ham toivoo saavansa Lingardin omakseen, mutta myös muiden englantilaisseurojen uskotaan tarkkailevan hänen tilannettaan kesän siirtoikkunan alla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.